Werken bij het VOvA

Wil jij samen bouwen aan de toekomst van onze leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze scholengroep heeft een volledig voortgezet onderwijsaanbod in huis: van praktijkonderwijs tot gymnasium. Elke school van het VOvA heeft een eigen identiteit. Zo leren bijvoorbeeld onze vmbo-leerlingen bij de Hubertus & Berkhoff de fijne kneepjes in culinair vakmanschap en de bijhorende beroepsethiek. Zijn docenten, leerlingen en ouders op het Hyperion Lyceum elke dag bezig met Samen Durven Leren. En werkt onze zorglocatie de Tobiasschool vanuit een vrijeschool pedagogiek. Benieuwd naar welke VOvA-school het beste bij jou past? Bekijk dan de docentenprofielen van onze scholen.

Uiteraard hebben we ook een gemeenschappelijke deler. De beste kansen op de beste toekomst, voor elke jongere in Amsterdam. Dat is de missie van onze scholengroep. Het VOvA staat voor goed openbaar onderwijs waar jongeren zich kunnen ontwikkelen tot sterke en zelfstandige burgers. Wij bieden onze leerlingen een leuke en veilige schooltijd, de beste kansen op het hoogst haalbare diploma en een goede doorstroom naar het vervolgonderwijs dan wel de arbeidsmarkt. Ons motto hierin is dat de docent het verschil maakt.

Natuurlijk doe je dit niet alleen. Samen is hierin het sleutelwoord. Samenwerken met je directe collega’s, maar ook met (vak)collega’s van de andere VOvA-scholen. Bijvoorbeeld aan innovatieve projecten, maar ook door het uitwisselen van ervaringen tijdens de jaarlijkse VOvA Onderwijsmiddag.

Tijdens je inwerkperiode sta je er ook niet alleen voor. Om je zo snel mogelijk thuis te laten voelen in onze organisatie, krijg je tijdens je inwerkperiode een vaste begeleider toegewezen. Ook organiseren we een introductiebijeenkomst voor nieuwe werknemers om je wegwijs te maken in onze organisatie. Zo ontmoet je gelijk je nieuwe collega’s van de andere scholen.

Wat voor onze leerlingen geldt, geldt ook voor onze medewerkers. Blijvende ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Samen met je leidinggevende blijf je in gesprek over je gewenste persoonlijke ontwikkeling en bijhorende scholing. We bieden ook organisatiebrede scholingen aan, zoals de LC-scholing. Onze intranetpagina ‘hart voor talent’ bied je een handreiking om na te denken over je ontwikkelingsmogelijkheden en op welke wijze hier vorm aan te geven. Om niet alleen geestelijk, maar ook fysiek in beweging te blijven, kun je als medewerker met korting sporten bij diverse sportinstellingen.

Enthousiast geworden om bij het VOvA aan de slag te gaan? Bekijk ons actuele vacature-aanbod. Zit je (droom)baan er (nog) niet tussen, volg dan onze LinkedIn pagina. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwe vacatures.