Werken bij het VOvA

Wordt het bijvoorbeeld het Hyperion Lyceum voor oude denkers en jonge wetenschappen, het Vox College waar je samen gaat ontdekken en volop op verkenning gaat, de Bredero Mavo met de nadruk op communiceren & ondernemen of gaat je voorkeur uit naar lesgeven op de Hubertus & Berkhoff, de lekkerste school van Nederland? Bij het VOvA kan het allemaal! Bekijk hier het actuele vacature-aanbod.

Het Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (VOvA) is een openbare scholengroep in Amsterdam met een volledig voortgezet onderwijsaanbod in huis: van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. Elke school binnen het VOvA is onderscheidend op een unieke manier met als doel het beste uit elke leerling te halen. Voor een overzicht van onze scholen en hun aanbod: klik hier.

Benieuwd hoe het is om op één van onze scholen te werken? Op dinsdag 3 maart organiseren wij een Meet & Greet voor (toekomstige) docenten. Je bent van harte welkom om die middag kennis te maken met onze 9 scholen. De schooldirecteuren, samen met enkele docenten, kunnen je dan alles vertellen over het werken op hun school. Vragen over de opleidingsmogelijkheden als zij-instromer? Of over de arbeidsvoorwaarden? Onze collega’s van P&O kunnen jouw vragen beantwoorden en met jou verkennen welke mogelijkheden het VOvA voor jou heeft. Wij hebben een professionele aanpak in het begeleiden van nieuwe collega’s en verwelkomen je graag.

Meet & Greet VOvA

Tijd: 17.00 – 19.00 uur (met om 17.15 uur een korte presentatie door de directie van het VOvA)
Locatie: Hyperion Lyceum, Badhuiskade 361, 1031 KV Amsterdam
Aanmelden: info@vova.nl o.v.v. Ja, ik kom naar de Meet & Greet VOvA.

Bereikbaarheid
Het Hyperion Lyceum ligt op Overhoeks in Amsterdam-Noord en is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de fiets. Vanaf de pont is onze school fietsend binnen 2 minuten en lopend binnen 5 minuten te bereiken. Vanwege de beperkte parkeermogelijkheden en werkzaamheden in de buurt van de school raden we aan om zoveel mogelijk met het OV en/of de fiets te komen. Mocht u toch met de auto komen en willen parkeren in het gebied Overhoeks dan kan dat het beste in de parkeergarage Amsterdam Tower (Toren), Overhoeksplein Amsterdam Noord (€ 3,45 per uur). Vanaf hier loop je in ongeveer 5 minuten naar het Hyperion Lyceum.