Hubertus & Berkhoff verrast VUmc Kinderstad met recordaantal cadeaus

Sabine Udo - Van klaverenalgemeen

Dinsdag 19 november bracht de Hubertus & Berkhoff een speciaal bezoek aan VUmc Kinderstad. De afgelopen weken heeft onze culinaire vakschool (vmbo) voor het 3e jaar op rij een Sinterklaasactie georganiseerd. Speciaal voor kinderen die tijdens de feestdagen noodgedwongen in het ziekenhuis moeten verblijven, werden cadeautjes ingezameld. Vorig jaar leverde deze actie ruim 400 presentjes op. Nu werd dat aantal ruimschoots overtroffen!

Leerlingen, medewerkers en zelfs gasten van het lesrestaurant ‘Délicieux’ van de Hubertus & Berkhoff gaven massaal gehoor aan de oproep om cadeautjes te doneren. Het lokaal van docent de heer Gransjean lag vol met cadeaus. De initiatiefnemer is enorm trots op de wijze waarop zijn leerlingen, collega’s én de gasten aan de actie hebben meegewerkt. Samen met 11 leerlingen en 2 collega’s vertrok meester Gransjean afgelopen dinsdag richting VUmc Kinderstad om de cadeaus aan de stadhouder van Kinderstad te kunnen overhandigen. Er waren maar liefst drie auto’s nodig om alle cadeaus te kunnen vervoeren.

​Een uitgebreid verslag van de actie is te vinden op de website van de school: Hubertus & Berkhoff verrast VUmc Kinderstad met recordaantal cadeaus